Кратък научен труд за мъжката риза

Неведнъж съм казвала, че едва ли има дреха, която да стои по-секси на един мъж от ризата (и въобще не ми навлизайте в разни размисли за това, че различните мъже имат различна физика, дрън-дрън, за всеки мъж има по една риза, която може да го направи неустоим - точка!). 

И понеже няма какво друго да слуша една жена в 3:30 ч. сутринта, ютюб ми е подкарал един микс със секс музика, който е бъкан с мъже с ризи. Това напълно подкрепя моята научна теория. Особено онази част с трите копчета. Не се сещаш? Ами идеята е следната - ризата трябва да има три разкопчани копчета - на самата яка и още две надолу. Т.е. два пръста по-високо от линията на зърната (не споменах ли, че става дума за НАУЧНА теория?!). 

Това, мили мои момчета, разкрива достатъчно, че да събуди женски фантазии за разкопчаването на останалите. Ако не ми вярвайте, питайте първата си жена приятелка, която ви дойде на ум. 

Психологическото обяснение се състои от три аспекта - първия нека наречем "недовършената работа". Така де, жените сме програмирани да се грижим. Когато разкопчеете 2-3 копчета и си оставите работата недовършена, на нас ни идва от вътре да се притечем на помощ. 
Вторият аспект намира основи във факта, че "много" никога не е достатъчно на една жена. Ние сме алчни и следваме максимата "колкото повече - толкова повече". И, съответно, колкото повече ни давате, толкова повече искаме. 
Третата причина за силното психологическо влияние на трите копчета е съвсем елементарна - на нас малко ни трябва. И стига да знаете как да си поискате нещо, ще си го получите. 

Ако все още не ми вярвате, моля, пуснете си някой ютюб микс. Препоръчвам да стартирате със:




Видяхте ли ги тия мацки... не мо'ат се запрат! 3:)

Няма коментари:

Последни:

recentposts

Случайни:

randomposts